Gevellamellen door Windsafe

Wat zijn gevellamellen precies?

Een gevellamel is een schuin op de gevel geplaatste verticale spoiler. Door de plaatsing goed uit te voeren zal de wind die langs de gevel beweegt, voorbij de deuropening geleid worden in plaats van naar binnen. Onze gevellamellen worden altijd als set aangeboden. Deze dienen dan ook aan weerszijde van de deuropening geplaatst te worden.

Bekijk ons onderzoek

Onderstaand vindt u een onderzoek naar gevellamellen. Wij concluderen uit dit uitgevoerde onderzoek, dat het plaatsen van onze lamellen een positieve invloed heeft op de prestaties van uw luchtgordijn. Het luchtgordijn zorgt voor het verwarmen van lucht die uw pand binnenkomt. Maar een gevellamel zorgt ervoor dat de wind de werking van het luchtgordijn niet verstoort. Uit onze simulatie resultaten blijkt dat het toepassen van deze lamellen de verwarmingsbehoefte van uw pand verlaagt. Daarnaast kunt u uit de resultaten opmerken dat de prestatie van uw luchtgordijn op lage stand, met toepassing van onze lamellen, beter is dan op een hoge stand zonder het toepassen van de lamellen. Hieruit kunt u opmerken dat u door het toepassen van onze lamellen een energiebesparing realiseert. Wilt u meer weten over dit onderzoek? Bekijk deze dan op onze website.  

onderzoeksrapport werking gevellamellen op luchtgordijn
Download

Contact over uw gevellamellen

Bent u nieuwsgierig en enthousiast geworden naar de mogelijkheden van onze lamellen voor uw pand? Wij adviseren u graag vrijblijvend over alle mogelijkheden die ons bedrijf biedt. Heeft u vragen die u graag eerst beantwoord ziet, voordat u ons de opdracht geeft? Bel dan naar 06-25062246. Heeft u liever contact via de mail? Mail dan naar sales@windsafe.nl. Onze gevellamellen zorgen voor een energiebesparing.

ImpressieGevellamellen

OnderzoeksrapportHet effect van gevellamellen

Onderstaand een rapport van het onderzoek naar het effect van gevellamellen op het luchtgordijn.

rapport-1
Gevellamellen
DutchEnglishFrenchGerman