VUL HIER UW GEGEVENS IN

CONTACTFORMULIER

DE SPECIALIST BIJ HET OPLOSSEN VAN

WIND EN TOCHTPROBLEMATIEK

Bent u op zoek naar een manier om energie te besparen in uw winkel? Wilt u graag de deuren van uw winkel openzetten, maar de wind liever buiten houden? Ontdek via Windsafe de oplossingen in wind- en tochtbescherming.

Wind- en tochtproblemen kosten namelijk erg veel energie. De meeste ondernemers zetten hun luchtgordijn harder als er wind- en/of tochtproblemen in de winkel zijn.

Maar dat lost niet het probleem op! Vaak werkt het ook averechts, met ook nog een hogere energierekening tot gevolg.

DE SPECIALIST BIJ HET OPLOSSEN VAN

WIND EN TOCHTPROBLEMATIEK

Met wind en tochtproblematiek is het verstandig een beroep te doen op onze windmanipulatoren. We hebben het dan onder andere over gevellamellen, vouwschermen en tochtportalen. Dit zijn de oplossingen voor energie besparen in uw winkel.

Om de juiste oplossingen te realiseren voor uw probleem, voeren wij graag eerst een windonderzoek op uw locatie uit. Vervolgens ontvangt u van ons passend windadvies en desgewenst maatwerk producten, zodat u eventuele windoverlast optimaal kunt voorkomen of reduceren.

OP WELKE MANIER WILT U ENERGIE

BESPAREN?

DE SPECIALIST BIJ HET OPLOSSEN VAN

WIND EN TOCHTPROBLEMATIEK

In de meeste gevallen kunt u op eenvoudige wijze veel energie besparen in uw winkel door de gevellamellen van Windsafe te plaatsen. Deze worden langs uw ingang gemonteerd en zorgen ervoor dat de wind die tegen uw gevel aanwaait niet door uw (open)deur naar binnen komt. Dit geeft, naast veel comfort voor uw en uw medewerkers, ook een enorme energiebesparing op uw luchtgordijn. Een luchtgordijn werkt namelijk het beste wanneer deze in een windstille omgeving geplaatst wordt. Door de gevellamellen van Windsafe te plaatsen creëren wij deze windstille omgeving. Dit kan een besparing van tot wel 50% opleveren op de kosten van een luchtgordijn.

DE SPECIALIST BIJ HET OPLOSSEN VAN

WIND EN TOCHTPROBLEMATIEK