PROJECTEN

JUMBO Noorderstraat
De Jumbo in de Noorderstraat van Hoogezand-Sappermeer (Noord-Holland) heeft zijn entree verplaatst na een verbouwing. Op voorhand werd hier al windoverlast ingeschat en niks bleek minder waar. Windsafe heeft snel en resultaatgericht meegedacht aan een oplossing voor deze wind problematiek.
Dit filiaal is in 2020 verbouwd en men verwachtte met de nieuwe entree windoverlast problemen. Er werden verschillende toegangsdeuren veranderd en er kwam één centrale deur midden in de gevel. De klanten komen vanaf nu centraal in het midden van het filiaal binnen. Hierbij kwamen de servicebalie en de verschillende kassa’s vrij dicht op de nieuwe toegangsdeur te liggen. De aanstroom wind op de deur en op de gevel komt veelal uit het westen en zal inderdaad wel voor overlast gaan zorgen.
Om in de nieuwe situatie windoverlast problemen te voorkomen hebben we een set gevellamellen bij de nieuwe entree geadviseerd. In combinatie met een drieluik vouwscherm in de winkel tussen de entree en de servicebalie en de kassa’s, dit zal het comfort van uw personeel op winderige dagen sterk verhogen.

HARD FACT 1

Klik om te kijken
Windoverlast bij de servicebalie en kassa opgelost.

HARD FACT 2

Klik om te kijken
Windsafe is vroeg in het proces toegetreden.

HARD FACT 3

Klik om te kijken
Een verbouwing kan zorgen voor windoverlast.

Resultaat van JUMBO Noorderstraat

GERELATEERDE PROJECTEN

error: Content is protected !!