PROJECTEN

PLUS Beek-Ubbergen
De PLUS van ondernemer de Witt in Beek-Ubbergen (Gelderland) ervaarde tocht in zijn winkel. Zowel personeel als klanten gaven aan dat er een stevige wind in de winkel stond. Dit vraagt om een oplossing om zo de tevredenheid onder de klant als het personeel te verhogen en tevens te waarborgen. Windsafe is hier mee aan de slag gegaan.
De werknemers in deze winkel ervaarden bij de kassa’s nogal veel wind- en tochtoverlast. Deze overlast werd veroorzaakt door de ligging van de entree van de winkel ten opzichte van de verschillende straten. Hierdoor werd de wind richting de ingang van de winkel geblazen waardoor er veel windhinder plaats kon vinden.
Om tot een verbetering van de situatie te komen, is het wenselijk dat de wind voor een groot deel wordt opgevangen voordat deze de entree bereikt. Veel van de windoverlast kan worden verminderd, door het plaatsen van de juiste windmanipulatoren, mits juist geplaatst. In overleg met de ondernemer is gesproken over het gebruik van het klapscherm op wieltjes buiten in combinatie met de gevellamellen, omdat de ruimte binnen wellicht te beperkt is. Echter moest er voor het plaatsen van de gevellamellen een speciaal frame ontworpen en gemaakt worden. Omdat er geen kozijn rondom de deur is, is er een frame op de buitenmuur gemaakt waaraan de gevellamellen bevestigd zijn.

HARD FACT 1

Klik om te kijken
Speciaal frame ontworpen voor de gevellamellen.

HARD FACT 2

Klik om te kijken
Mobiel klapscherm geplaatst op wielen.

HARD FACT 3

Klik om te kijken
De juiste windmanipulatoren op de juiste plek geplaatst.

Resultaat van PLUS Beek-Ubbergen

GERELATEERDE PROJECTEN

error: Content is protected !!