PROJECTEN

COOP Winsum
Bij de winkel van COOP in Winsum (Groningen) hebben we gevellamellen geplaatst om de windoverlast te verminderen tot helemaal te laten verdwijnen.
Na een verbouwing waarbij de entree van deze winkel verplaatst is, is de entree nu gelegen op het oostzuidoosten. Er was vooral veel overlast doordat de wind door de gehele winkel kon waaien als de wind uit het Oosten en het Zuiden en zelfs ook uit het westen kwam. Daarnaast was er ook vrij veel overlast als de wind uit de Westelijke richting komt. Dit ging dan vooral over de achterkant van het pand. Daar waar de laad en los deur is. Deze wind liep dan tegengesteld en kwam dan vanuit de laad en los deur via het magazijn naar de winkel toe gestroomd.
De oplossing voor dit probleem was het plaatsen van een set gevellamellen bij de toegang deur en een gevellamel aan de achterzijde bij de laad en los deur. Daarnaast bood het plaatsen van een vouwscherm met drie secties links van de toegangsdeur een oplossing.

HARD FACT 1

Klik om te kijken
Tegenstroming van lucht volledig laten verdwijnen.

HARD FACT 2

Klik om te kijken
Een beter winkelklimaat gemaakt voor klanten en personeel.

HARD FACT 3

Klik om te kijken
Geen windhinder meer bij een wind uit het Oosten, Zuiden en Westen.

Resultaat van COOP Winsum

GERELATEERDE PROJECTEN